Friday, July 1, 2011

Tinggi Rendah

Salam

Harini aku ke client site setelah dekat sebulan aku berpoya-poya di ofis, kota damansara..sangat happy dengan internet yang laju dan Jeena sebagai teman berborak..huuu..

Sekarang berada di site,okay! tolong jangan nak berangan lagi..kalau kat site, aku memang bz..dah memang keje aku kat sini,kan..

Satu situasi berlaku selepas lunch hour tengahari tadi..ia berlaku di dalam lift bermula dari tingkat 1 ke 19 yang mengambil masa kurang dari 3minit sahaja..(sangat laju!)

Tan: Veda..saya nak tanya..u punye tinggi berapa,ye? Ade 200?
Veda: takde,la..
Tan: eh..u biar betul..I punya tinggi pun dah 186..tak kan u tak sampai 200?
Veda: betul,la..tinggi I 198..macam tu,la..u ain..tinggi u berapa?
Aku: I baru je ukur tinggi I semalam..167 je..takde la setinggi Veda..hehe..
Veda: hahaha..
Tan: tula sangat tinggi,la u...apa rahsia boleh tinggi macam ni?
Veda: I pakai heels,la..sebab tu boleh tinggi..u tak pakai,u tak tinggi,la..ahaha..
Tan: tipu,la..
Veda: I rasa sebab genetik..adik beradik I semua tinggi..akak pun..tinggi,la bagi seorang perempuan,kan..tapi I la paling tinggi..
Tan: ahahaha! Tula..adik beradik I pun macam tu jugak..sama lebih kurang je tinggi..
Tan: hey..orang tinggi,kan..senang nak bergaduh..lagi-lagi dengan orang rendah..pegang kepala je diorang dah tak boleh tumbuk (sambil tunjuk aksi)

Tan memang banyak cakap..kalau tak buat lawak, memang tak sah..aku n Veda terbahak-bahak gelak..goo pulak lebih banyak mendiamkan diri..topik perbualan kami agak tak sesuai bagi beliau..hurm..


hehehe... ;p


Jahat aku!

4 comments:

nabilah_2908 said...

hahahaha..betul pa kata Tan tu... ;)

ainz said...

hehehehe...dia suka melawak je..takde nak maksudkan ape2.. ;p

aliesha kirana said...

wah! tingginyeee veda tuuuuuu! huhhuhuhu.. mesti ainz kene melangut tgk die..hehehe

ainz said...

sangat tinggi,kan? ;p