Saturday, October 1, 2011

Your Music Your Soul Part III

Kita dah sampai ke zaman kegelapan...ahahaha..gelap kerr? cak? tak gelap pun... ;p zaman matrix, aku mula tinggalkan genre yang mendayu2 dan jiwang ke band2 punk rock yang kononnye cool..huhu..biaselah..zaman nakal dah bermula..genre pun mengikut taste ketika tu..

Masa tu...bagi aku,mereka sangat comel..lagu2 mereka pun sempoi..heee.. sangat suke band yang sangat poyo macam Sum 41..band yang nampak innocent (dulu); The All American Reject (AAR).. band yang comel; Simple Plan..band yang nampak otai; Greenday..tapi dalam banyak2 artis punk rock, aku paling minat Avril Lavinge..dia sangat sempoi, simple,cool dan semestinya comel! excited bile dapat tau Avril berkawen dengan Deryck Sum41..dua2 pun aku minat..tapi dah cerai..sayang2.. harta banyak, takde pewaris.. *ke situ pulak peginye* ahahahaha...


[The All American Reject]

[Simple Plan & Sum 41]

[Greenday]

[Avril & Deryck]

Percaya,lahhhh..band2 camni yang aku suke layan dulu..tapi sekarang, aku dah jarang dengar radio dan genre aku pun dah berubah jugak..seiring dengan usia aku yang dah meningkat dewasa..hihihi..sambung lagi,heh? :p

PS: ade ke antara korang yang suke genre punk rock,ni? ade yang tak suke? kenapa? Sebab lirik,ke? Hurm..aku rase lirik diorang ni tak seteruk lirik2 hip hop yang merapu..tak caye? korang boleh dengar lagu MOVE ALONG (AAR).. ;)

With Love,

3 comments:

nabilah_2908 said...

sesekali suka juga layan..tp dari dulu sampai skrg...sy lebih suka lagu yg tk bape rancak..pop pun ok..

masa2 mcm ni..sy tgk suka lagu dari band2 indon...hehe...layan je..

skrg ni..jatuh hati pada Bruno Mars..(^_^)

aliesha kirana said...

zaman matrik, AK byk layan lagu nasyid je. eheheh..

Amni said...

sy layan avril jugak simple plan... Yang lain tu tak kenal.. Haha.. Tp itu pun suka certain lagu.. =D

hip hop okey jugak. Ada jugak hip hop lagunya yg best. Tapi sebab lirik la minat hip hop ni.. Kalau tak mmg tak minat... =D