Tuesday, October 4, 2011

Lepaking Part I

Ape je yang aku buat hujung minggu ni sampai nak blogging pun tak sempat..ce cite ce cite..aku sangat sibuk sebab salah sorang member baik aku datang..Syada namenye..semanis orangnye.. kebetulan dia ade kursus di PD..abis je kursus, terus datang menjenguk kami..aku memang plan nak penuhkan aktiviti weekend ni dengan bersama dan menemani Syada....maklum, lahh..tak lame lagi dah nak bertukar status..tak boleh lepak2 camni lagi..kan3?

Jumaat malam tu, balik je dari keje, siap2 dan terus lepak di I-city dengan Syada, Anik dan Hamkha..agak lewat kami balik malam tuu..huhu..bukan selalu,kan... :p keesokan paginye, aku teman Syada merayau2 kat jalan TAR *tempat wajib orang perempuan*..jumpa Jannah kat sane..balik dari jalan TAR, jumpa Haslina kat Sunway Piramid..malam tu pulak Mawi belanja kami makan char kuey teow.. (bercerita dalam satu nafas)


[Jangan cari..aku memang takde dalam gambar]


Memang betul2 sarat dengan aktiviti dari pagi sampai lewat malam..dan yang paling best! dari hari Jumaat sampai Ahad, ade je yang belanje makan..terima kasih kepada yang terlibat..nak gak naikkan name insan yang baik hati kat sini >> Syada, Hamkha, Has, Mawi dan Apit << aku n Anik gendang gendut tali kecapi je.. XD alhamdulillah..rezeki Allah..sama2 lah kita berkongsi, yup! ;)

Sebenarnya banyak plan yang tak menjadi dan kebanyakannye adalah last minute planning.. sememangnya itu adalah kelemahan aku..aku tak boleh fikir kalau bende tu last minute..sebab tu aku suka merancang dari awal..so, semua aktiviti boleh jalan dengan lancar..*dengan izin Allah*

PS: Cane pulak dengan aktiviti hari Ahad?? sambung esok,lahh..jom keje..heee...selamat bekerja semua.. :)

With Love,

11 comments:

ciK LyndaWawa said...

mintak tudung satu bos!!!buat konvo..huhuhu

ciK LyndaWawa said...

huhuhu..baju pun lum ader....camne nak carik tudung sesuai..huhu...pashmina ok ke untuk konvo?

ciK LyndaWawa said...

hahaha..nak belit tudung lagi sekian hal..baju pun lum de idea...ala....baju dalam jubah je pun...tak pelu cantik2 kan.hehehe

nabilah_2908 said...

wah...seronoknya... ;)

murah rezeki Ain.. :)

sama lah sy..sy pun tak suka plan last minit...kelam kabut...

tp sesetgh org suka..katanya kalau plan awal2..mesti tak menjadi... ;)

ciK LyndaWawa said...

yeay..huhuhu..makseh2.....sayang ain.hohohohoho=]

aliesha kirana said...

wah2! jalan2 smpai xbernapas! hihih

ainz said...

Nabilah:
Alhamdulillah...rezeki sy sejak bulan puase memang melimpah ruah... :)

bagi sy, kalau plan awal tak menjadi,boleh accept lagi....kalau last minute..blur..tak boleh nak fikir..memang kaku kat situ jela...satu bende pun tak jadi..lain orang, lain cara..tul tak.. :)

ainz said...

AK:
tau takpeeeee....ahahahaha...tapi sangat puas hati dapat hangout dengan member2.. ;)

ciK LyndaWawa said...

huhuhu..speccless saya !!!heheehehe=]

ILA HonEyBuNNy said...

ammboi ain...jalan sakan neh...hehe..

lama dah ila xlepaking kat i city..tetiba rindu lak..ehheh

ILA HonEyBuNNy said...

ammboi ain...jalan sakan neh...hehe..

lama dah ila xlepaking kat i city..tetiba rindu lak..ehheh