Wednesday, September 21, 2011

Wordless Wednesday [14] : Cikgu








Siapa yang termakan cili dia yang terase pedass..

Update:
Tak paham,ek? huhu...sebab korang tak makan cili.. :P actually..saya tengah bahan kawan-kawan saya di gtalk...ketiga-tiga mereka dalam sesi kenal-mengenali someone yang bergelar
CIKGU...Engineer dan Cikgu...sweet jugak..kan? ;p

PS: Sorry lagi ye kawan-kawan...bulan raya ni..eloklah bermaaf-maafan.. *tak abis2 lagi pakai point raya* :p selain family, mereka adalah segala-galanya bagi aku..aku hanya mahu melihat mereka bahagia.. :)

With Love,

6 comments:

MR. SYAH said...

masih dlm bulan syawal lagi.. heheh.. eloklah bermaaf-maafan..

ainz said...

thanks sebab bekap sy...hik3.. ;p

nabilah_2908 said...

erm...tak faham yg benarnya...huhu...

ainz said...

ok...dah update untuk nabilah...heee...sori tak berapa jelas... ;)

aliesha kirana said...

mmg xpaham hahaahahaa tp lepas bace penerangan kt bwh tu baru la phm skit2.teheee

ainz said...

bagus la kalau dah paham...heeee... ;p