Thursday, September 22, 2011

Chemistry -Prologue-

Chemistry...ape tu chemistry? Bukan,laaa...bukan subjek kimia yang Amni studi kat UTM dulu..haih..korang ni..... chemistry tu dalam erti kata lain keserasian bersama someone..senang berborak..senang bersama..walaupun baru pertama kali berjumpa o bertegur sapa.. *betulkan kalau aku silap*

Selama aku hidup 25 tahun ni..aku belum pernah lagi berjumpe dengan someone yang ade 'chemistry' tanpa proses berkenal rapat..aku percaya keserasian akan wujud setelah sesuatu hubungan tu matang, dah kenal antara satu sama lain dan mereka memang deserve untuk serasi bersama..

But...there was something happen last nite..that make me believe in chemistry-in-a-first-sight..and make me smile till this morning...heee..nak tau? Ok..aku cerita esok.. ;p

PS: banyak keje..banyak keje..lalalalala..

With Love,

10 comments:

d_tieah said...

Samalah ainz.. Bila dgn seseorang ni cuma perkara2 ini je kita share, bila dengan seseorang tu plak cuma perkara2 itu je kita share.. Tak boleh nak share semua.. Sebab takde chemistry.. Ermmmmmm.. Susah tol nak cari orang sebegitu kan? Maybe kalo jumpa yg ada chemistry dgn kita tu adalah jodoh kita.. Ek??? Mungkin..

nabilah_2908 said...

ala...sambung lak...ok..cepat2 sambung.. ;)

Amni said...

=p dah jumpa.. hahahah.. subject chemistry yang tak habis-habis sampai sekarang kat office ni.. hari-hari belajar benda baru.. weee.. ainz bagi idea amni nak update apa nanti.. hahaha... ainz.. banyak entri berjadual saya hari ni..=p

aliesha kirana said...

waahhh! xsabar lak nk dgr kisahnye... tp mmg dlm hubungan perlukan keserasian.hehe

Aida Azryn said...

halamak! ada xblaja subject chemistry.. haha.. ;p

ciK LyndaWawa said...

susah nak dapat org yang ade chemistry tu kan.....erm..

ainz said...

Tieah..
belum jumpe lagi,kot...insyaAllah satu hari nanti...mungkin JODOH..mungkin jugak KAWAN BAIK..dua2 berkemungkinan... ;)

Nabilah..
heeee...sehari 1 part,ok kan? ;)

Amni..
ahahaha...chemistry kamu yang melambak kat atas meja tu,kan..dengan report2 lagi.. ;p

ainz said...

AK..
InsyaAllah...tunggu sambungan.. ;)

Aida..
sama lah kita..last blajar time matrik dulu..hehehe...

WaWa:
percayalah..dia ade di luar sana.. :)

Prince Halilintar said...

acehh...kisah kenangan cinta ek...hehe

prince keje kat uitm s.alam..=)tadi ade jamuan raya di pdg kawad..

ainz said...

Owh..tak jugak..saje suke bercerita.. :)