Monday, July 18, 2011

Penguin Comey

Weekend ni aku duduk rumah seorang diri..ini disebabkan Hamkha borong balik kampung sampai hari selasa! aaaaaa.... sangat tension.. biasa la bila duduk sorang-sorang,mulalah fikir yang bukan-bukan..AKU NAK BALIK MELAKA!! NAK BERENTI KEJE!! NAK KEJE KAT MELAKA!! tu je yang aku fikir..dah takde fikir lain dah..sampai hati Hamkha tinggalkan aku kesorangan kat umah..sob3..

Ketensionan aku terubat bila Kamil n Apau ajak tengok movie semalam..nak tengok Harry Potter la kononnye..jangan harap la nak booked Harry Potter last minute..memang tak kan dapat..full! boleh je...tengok gold class RM50 sorang...nak?? ahaha!

So, kami pun layan la Mr Popper's Penguin..ahaha! comel tak? ;p




[Nooooo...]


[Scene paling best!]


[Macam faham english je]

Filem ni sesuai bagi mereka2 yang suke haiwan2 yang comel macam kami..hahaha!! plot cerita, biasa..tapi...Captain, Lovely, Bitty, Stinky, Loudy dan Nimrod yang membuat cerita ni menjadi menarik..sangat terharu scene Mr Popper menunggu telur Captain menetas..scene paling best, Mr Popper menari bersama-sama penguin! comel nyeeeee....yang bestnye cerita ni happy ending..aku tak boleh bila pets mati diakhir cerita..mau setengah hari aku menangis..ahahaha!

So, pets lover! jom tengok ramai2..layan penguin yang sangat comey ini..ngeee... ;)

Kalaulah boleh bela penguin....

9 comments:

nabilah_2908 said...

kalau ain nak bela penguin....harus la rumah Ain macam dalam cite ni gak..sumenye ais.. :)

ainz said...

satu bilik je dah ckup,kot..huu..design dinding bilik macam freezer..pastu siling bilik boleh menghasilkan salji..wahhh!!

kalaulah banyak duit..hehehe.. ;p

aliesha kirana said...

hahha..AK pun pets lover, tp AK nak bela ular sawa. heheheeh... buat rumah cm hutan amazon laa gamaknye..hahaha

ainz said...

ular sawa?? ahahaha..teringat ular dalam cerita "Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events"..ular dalam cite tu cute.. ;)

ILA HonEyBuNNy said...

ila suka kalau cerita2 macam neh...

sebab comeiii...hehe..

teringat kisah tiket wayang rm50 tu..ila xtgk harga...top2 beli la tiket tu....sekali kena la bayar rm 100...huwawwaw..hangittt terus di situ...ngeh3..

ainz said...

ahahaha! ok la tu..gold class sangat selesa..padan lah dengan harga nye.. ;p

ciK LyndaWawa igUana said...

penguin...comel...=]

sukasuki said...

nnti leh la kita hang out sama..hehehe

Aida Azryn said...

kamoo kena tag. ^^
http://www.aidaazryn.com/2011/07/kosmetik-yang-wajib-ada-dalam-handbag.html