Thursday, July 7, 2011

Naaakkkk...Nak Jugak Tak Kira

Semalam aku balik lewat..sempat lagi singgah di butik Nose, Suria KLCC sebelum melangkah ke station LRT..tak abis2 dok usha handbag, kasut dan jam tangan..butik Nose di Suria ni, tak lah besar mana..kecik je..tapi barang-barangnya..owwhhh! membuatkan tangan aku ringan je nak seluk poket dan keluarkan kredit kad.. (dalam mimpi je aku ade kredit kad..ahaha!)

Sangat lah berkenan design dia..simple dan selesa..memang taste aku laa..harga pun agak berpatutan..takde la terlalu mahal sampai tak mampu nak keluarkan kredit kad (berangan lagi!) Usha punye usha harga..handbag RM130++, jam tangan RM50++, kasut RM90++..campur-campur..total semua..lebih kurang : RM270..wahhh! Dekat 300 jugak la kalau nak beli semua accessories idaman aku nih! hoho..kene fikir banyak kali..haruslah menyimpan duit raya untuk adik-adikku dari sekarang!


(Gambar hiasan - nak beli coach memang tak mampu,la..huhu..)

TAPI..disebabkan aku jenis jarang bershopping, agak berbaloi jugak kalo sesekali keluar duit..tui dak?...untuk diri sendiri jugak bukan untuk orang lain..hehe..kene kira bajet dulu..ade duit lebih nanti baru fikir shopping ke tak.. ;)

PS: dah lama tak beli barang untuk diri sendiri..asik nak fikirkan orang..sampai diri sendiri terabai..

With Love,

7 comments:

HonEyBuNNy said...

ngeh3,..

sama la...lama da ila xbeli barang untuk diri sndri...sebab pokai la..haha

ada duit asyik beli...xdk duit duk diam2 ja...ngeh3..

ainz said...

sy takde duit..tapi takle dok diam..ahaha! ;p

sukasuki said...

best nye...bila lah leh shopping guna duit sendiri...=) wink*

ainz said...

Alhamdulillah..rezeki dari Allah,dear.. ;)

nabilah_2908 said...

ha'ah la...sejak2 dah kerja ni..jarang sekali habiskn duit tuk diri sndiri...sesekali jer... :)

ainz said...

sy bukan sejak keje..dah lame sangat tak shopg utk diri sendiri..

kalau beli pun dah terpakse..mcm kasut koyak..heee..amik yg murah je..takde pun rase nak cantik2..

kalau ade pun barang sy yg branded, sume hadiah dari orang..nak beli utk diri sendiri, memang jangan harap..

Aida Azryn said...

lawo ah beg tangan tu. :)