Saturday, July 9, 2011

Aku Rindu

Harini aku janji nak tengok Transformer 3 dengan seorang sahabat..abis je muvi, kami terus perabiskan masa kami dengan berborak..

Antara tajuk perbualan kami adalah mengenai band..banyak pengalaman dia kongsi dengan aku..sangat kagum..huu..aku pun menyampuk setelah dia abis bercerita:

Aku: Dulu payjay ade tanye, aku suke tengok sape main..aku jawab,la..aku suke tengok ko main..payjay tanye lagi "kenapa,ek perempuan suke tengok drummer..ex-payjay dulu pun suke gak tengok drummer.." Hoho! No komen..

Kawan: ahaha..aku pun same..aku pun suke tengok drummer gak..

Aku: aku tak reti main..tapi aku suke dengar..kalau dengar, aku akan cari bass dulu..dah jumpe bass,baru aku dapat asingkan bunyi lain..

Kawan: ahaha! (Sambil angguk2..macam bersetuju dengan kata-kata aku.. ;p)

Kawan aku yang sorang ni otai drummer,kot! time u dulu ramai berebut nak dia jadi drummer..sampai aku sendiri pun pernah terase nk dia ajar aku main drum..ahaha! tak manis,la perempuan main drum.. ;p

Aku sangat rindukan korang..sangat rindu nak dengar korang jamming macam dulu..tapi, keadaan tak mengizinkan..aku pasrah..sob3.. ;(

Banyak pulak kami berceloteh..sampai ke malam..aku ingat nak balik petang..termalam pulak jadinye..almaklumlah 2 tahun tak jumpe..masing2 bz..tak sempat nak jumpe..cerita tak abis lagi...dan aku terpakse balik..huuuu...

Takpelah..lain kali jumpe lagi,yek! ;)

Cerita transformer sangat best! tapi boleh aku terlelap di awal cerita..cinema gelap, mata aku pun gelap..ahaha! bukan! bukan sebab cerita bosan atau cerita tak best..takde kene mengena dengan Transformer ataupun BERSIH..huu..ini disebabkan semalam aku tido pun dah pukul 3..bangun awal pagi pulak tu..sangat susah lelapkan mata..

PS: nabilah, tak boleh buat review pasal transformer..setengah jam pertama terlelap..so, tak complete untuk review.. ;p

Thanks for everything,

7 comments:

HonEyBuNNy said...

hehe..

boleh terlelap yer...letih sangat la tu...;-)

kalau jumpa kawan lama..mst panjang bualnnya kan...macam2 kisah ada...ehhe

ainz said...

Sangat letih..tapi malam je,tak boleh tdo..malam tadi pon same! Penat pusing kiri kanan,tak mau gak..nak gak tdo kul3..huu..nat pusing kiri kanan,tak mau gak..nak gak tdo kul3..huu..

ciK LyndaWawa igUana said...

rindu saya tak ain??

ainz said...

Mestilah sy rinduuu...

ciK LyndaWawa igUana said...

aib,,datangla kuching,,kita g jalan2..tak pelula bgth org tu....papepun..harap ain bahagia selalu yer,,,

nabilah_2908 said...

tak pe la.. :)

next time cari masa tuk jumpa lagi..plan baik2..nak buat apa... :)

ainz said...

insyaAllah...minggu ni keluar lagi..tengok harry potter pulak! yeay! heee..tengokla kalau bdk2 ni tak bz.. ;)