Tuesday, November 30, 2010

Kes Ronggeng Part 2

Kes 2 : Beronggeng di Jusco Aeon

Balik dari kenduri, Ain n Fiza terus ke Jusco..tak lengah lagi..dah le duit dalam poket ade RM30 je..ade hati nak jalan2..sengal tul..huhu..

Kat sane kitorang jumpa makcik n nenek fiza..nenek dia sangatlah comel! Suke melayan telatah dia..hurm..teringat kat arwah opah..


[Nenek Hafizah yang comel]


Sambil-sambil tu, sempat lagi rembat sepasang kasut comel! tak boleh tahan..hutang ngan fiza..bayar ansur2, boleh?hehe.. ;p


[KasutComel]


Kes 3 : Bowling Time

Kitorang sempat singgah di pusat bowling MITC..memang teringin sangat2 main bowling..last main dekat Serdang..yeee..time ain praktikal dulu..tahun 2007 tak silap..time tu main dengan ian dan member-member KFC..wahhh...3tahun tak main bowling..sangatlah lama....

Walaupun ade yang tak kena dengan baju yang kitorang pkai, ain tak kira..ain nak gak main..ahahaha..kitorang main 2 game dengan sopan santun dan keayu-ayuan..bermain boling dengan berbaju kurung..baru btul gadis melayu..hik3..


[Dengan bangga nya mempamerkan point ain kat sini..hohoho..]


Kes 4 : Karaoke

Lepas berboling,kitorang berkaraoke pulak! haiyakkkk..bile nak balik,ni..tengah best nyanyi2, tiba2 satu panggilan masuk..tau dah..mesti dari family..huk3..tepat sekali jangkaan..acu suruh balik cepat..dah lewat sangat! padahal time tu baru 10pm..yela..orang tua mane yang tak risau anak dara balik lewat! huhuhu..ain..ain..ko dah lame tak buat hal sengal2 camni..takpe lah..nak buat cane..dah terlajak...balik umah, tahan jela telinga..pastu tdo.. ;p


Kemengantukan yang teramat,

19 comments:

HonEyBuNNy said...

amoiii sakan yer jalan2...heheh....comeii kasut tu...

nabilah_2908 said...

hehehe....ni baru betul namanya gadis melayu..main bowling dgn baju kurung... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CUTI SEKOLAH DULU DAN SEKARANG

PinQib said...

hehe,
best dia..
sy kt sini x penah kua rumah pon

PinQib said...

hehe,
best dia..
sy kt sini x penah kua rumah pon

ainz said...

ila,
omel,kn?hehehe..

nabilah,
sapa bilang gadis melayu tak menawan...kalau pakai baju kurung, lagi bertambah manis..heeeee...

ainz said...

pinqib,
xde la best mane pun kluar ni..ain lagi suke dok umah..takde duit,baik dok diam2..tulx? ;p

mR.sYaH said...

wah bestnyer berjalan yerk.. terornye ain main boling...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

nong kirim salam sama itu opah

ciK LyndaWawa igUana said...

hohoho..
jum main boling!hehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

bersawang dah nong

Along Tapa said...

apsal aku rasa skang ni takde notification bile ko update blog...masalah betul bloggers.com skang ni~~

Gorengbaek - Hello Malaysia!!!apa sudah jadik??

Hangit habis dah - Kali ni giliran sok kabor online pulak..

nabilah_2908 said...

Ain....lama tk dgr cerita..busy ke..? :)

Mr. Amni said...

Aku pun nak kluar dengan mrs amni camni....jelous nye...aku dah kene pulau mrs amni...sedih nyaaa

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat tahun baru

d_tieah said...

Comel giler kasut ko dow..
Hijau plak tu..
Bai mai 1 kasi kat aku..

syahira ariff said...

tak terkoyak ke kain bju kurung tu main boling?

Mimi Jazman said...

kasut tu..dgn nenek tu..memang comel.. hehehe.. eh.. anak dare x baek balik lewat.. hehehe..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

huh..makin tebal sawang nong

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sawang