Sunday, October 10, 2010

Selamat Bertunang Nana...

Salam..

Alhamdulillah..ain dapat makan free harini..sodap pulak tu lauk2 kat umah nana..ade gulai nangka, kari daging, ayam masak merah, kerabu magga dan ikan masin..berselera aku makan..nak tambah tak boleh pulak..malu la heh..maklumla anak dara..kene la cover sikit..tapi halam hati.....hohohohoho..tuhan je yang tau..

Haiyak..entri ini bukan pasal makan,ok?? pasal majlis pertunangan Nana n Putra..Nana ni schoolmate ain..Putra pulak baru je kenal dia time raye haritu..sebelum ni tengok gambar je..bagi ain, Putra ok..dia senang masuk dengan orang..korang bayang kan,la...ade ke lelaki duduk sama2 borak dengan kawan2 kekasih hatinya...ade..tapi jarang2..biase lelaki ni malas nak layan...dok luar rumah n jadi naga...(paham2 jela ;p) yang jarang2 tu yang istimewa..ain rase Putra istimewa n sesuai untuk Nana..bertuah Nana.. :)

InsyaAllah 11/11/2011 tahun depan diorang kawen..hehe..tarikh keramat,tu..ain pun suke tarikh tu..sebab ade satu tarikh special dalam hidup ain yang byk no 1 ni...tapi tarikh tu dah terkubur bagi si dia,la..tidak bagi ain....ain still anggap tarikh tu special n akan sambutnya setiap tahun..walaupun seorang diri.......isk..isk..isk...dah ke situ pulak...lari dari tajuk dah nih...

Untuk Nana n Putra :
Selamat Bertunang..
Semoga kamu berbahagia hingga ke akhir hayat..Amin...



[Putra n Nana]


[Lawa dah tu..hik3..]


[Ambik berkat...lalalala..]


Erppp...kenyang...

5 comments:

Along Tapa said...

11/11 ialah besday cecep....haha...

Gorengbaek - Mari memartabatkan bahasa melayu

ainz said...

yeke...hee..dah lame cecep xupdate blog dia..heee...

ciK LyndaWawa igUana said...

tup2..
dia jugak masuk meminang ain..
fhewit..
hehehe

ainz said...

wawa......
hohohoho...jgn2...kang tak pasal2 kene serang...hik3.. ;p

Anna Boleyn said...

moga kekal ke jinjang pelamin seterusnya ke akhir hayat. :)