Saturday, October 30, 2010

D for? Part IV

Wong : ain..dominant ade call u lagi tak?
Ain : takde..saya dah tolak semua ofer diorang..
Wong : u tau tak..dominant sekarang ni pegi panggil polis Bukit Aman..
Ain : nak buat ape?
Wong : diorang tuduh kita hack system diorang.. (Rujuk entri D for Part II)
Ain : hah???!! diorang ni dah gile ke?? diorang ade bukti,ke?
Wong : diorang takde bukti..tapi diorang buat laporan yang kita kacau system diorang..
Ain : diorang ni tak habis2 buat hal..
Wong : hurm...aaa..pasal projek Mr L tu..hari rabu minggu depan, mungkin dah dapat loan..so, minggu depan sy call u balik..
Ain : ok2..thanks wong..

Diorang ni tak sudah2 cari pasal..tak sudah2 menyusahkan hidup orang..tak boleh ke biarkan kami hidup dengan tenang??korang buat je la keje korang..kami buat keje kami..kan senang!sakit hati aku..hurm...


D stand for Damn it!

4 comments:

PIDUT ASiS said...

adeyh..macam complicated je benda ni..anyway,dont gv up..lawan dorang...yeah!!

Post Terhangat...


Kerana Kamu Pengikutku...

Pencacai Alim said...

D stand for dakdikduk didalam kalbu..

She is f.A.z.A said...

well sometimes job is the main causes of our STRESS..

and effect from that ..it make us more stronger and confident..

p/s: ainz, be strong ang go fight for that.. when the stress come just let it go..:)

ainz said...

Pidut:
Kami akan terus menegakkan kebenaran! Sesungguhnya kemenangan sentiasa di pihak yang benar!

Pencacai alim:
Dangdut plak ko kat sini..huu..

Faza:
Thanks.. :)