Wednesday, September 22, 2010

Risau...

"Saya cakap saya tak mau kacau hidup awak lagi..." tu yang saya tulis dalam entri lepas..tapi..saya rase terpakse jugak hantar satu mesej untuk awak...

"Salam..awak..sy rase ade something yang tak kena dengan si dia..please..be with her.."

Saya risau...risau sangat2...mane tak risaunye..tengah hari tadi dia mintak tolong buat something untuk dia..saya tolong dia..suddenly, something happen..saya mesej dia, dia tak reply..ape yang dah jadi ni..saya risau..risau sangat,ok! dia kawan baik saya..saya jadi tak sedap hati kalau dia menangis..please..i'm begging u..please be with her..



Ikhlas dari hati,

8 comments:

nabilah_2908 said...

kuatnya hati ain...

kenapa dia tk nampak semua ni...hmm..

jom ke APA KATA HATI pulak,
AWAS BUAYA DIBEBASKAN

ainz said...

mungkin dulu ain sedih dia tgglkan ain..tp sekarang x lagi..he deserve someone better than me.. :)

nas said...

erm.....
aku sebenarnyer kurang faham sket ayat kamu...
errr....
yang mesej tue ko antar kat lelaki?????
kamu nie baik sgt la...
sampai risau akan hal orang len...

Along Tapa said...

tak 24 jam lagi kan...kalo dah 24jam...ken abuat report polis ni....:p


Gorengbaek - Apa ko rasa long?

Mr Noble said...

from my experience, susah ni kalau laki n pompuan berkawan baik.

good luck 4 the coming interview anyway :)

mR.sYaH said...

ain, ain, ain..

walaupun syah xtahu hujung pangkal cerita.. tp syah tahu niat ain baik sbb kawan baik ain..

tp perasaan ni kdg2 kita xleh paksa..

minta maaflah klu syah ada slh ckp..

Pencacai Alim said...

ada jodoh tak kemana.. :)

ciK LyndaWawa igUana said...

kawan baik??
erm.....

tu la yang berlaku sekarang..
asal kawan baik, last2 kami bercinta..
then tak tahu penghujungnya..
camtu jelaaa..=(