Thursday, September 23, 2010

Kerana risau...

Lepas je makan malam semalam..rase kepala berat sangat..sakit..berdenyut2..hurm.. mungkin sebab terlalu banyak berfikir..amik minyak angin n terus masuk tdo..tengah malam terjaga..tengok hp..ade mesej dari sahabat..dia tanya..ain ade bagitau 'awak' ke pasal dia..dia cakap jangan risau..dia ok..lega hati ni bile dapat mesej tu..so,tayah la buat report polis macam Along Tapa komen kat entri lepas..hehe..

Apelah ain ni..menggelabah tak tentu pasal..dia ok..dia mesti ok..takyah risau2 lagi,k..satu lagi..lain kali takyah menggatal tangan mengadu ape2 kat 'awak'..masalah orang..biar orang setel sendiri..jangan masuk campur lagi..ok..?ok..?ok,ain?

Untuk peringatan diri sendiri :

Saya janji..saya tak akan kacau hidup awak lagi..even call..mesej..email..chatroom..kita tak akan jumpe lagi kecuali jika Allah izinkan..kita hanya merancang..Allah yang tentukan..jauh cane pun,kalau dah ditakdirkan..kita tetap akan berjumpa jugak..btul,x? tapi...saya di sini dan awak di seberang laut sane..kebarangkalian untuk kita jumpa,memang terlalu rendah..so,jangan risau,k.. :)

Ps: macam biasa..kehadiran saya hanya menyusahkan..cukup2 la tu ain..enough,okey..



Akan terus menghilang,

10 comments:

nabilah_2908 said...

kisah di antara Ain,Dia & Amni...

kan...? alahai....


jom ke APA KATA HATI pulak,
RAGAM MANUSIA DI PETROL STATION

ciK LyndaWawa igUana said...

sedihnya...
pesal sume org citer sedih2 nie..

saya ni pun dah cukup sedih jugakk

mR.sYaH said...

baguslah mcm tu...
:D

PinQib said...

walopon x tau saper 'awak' tuh, p citer ni, ayt akhir tuh mnggmbrkn frustration

huhu

salam kenaln

ciK LyndaWawa igUana said...

sy masih lum ok....=(

ciK LyndaWawa igUana said...

masih tak sihat segala......=(

ciK LyndaWawa igUana said...

kite sayang kat org.org tak sayang kite.
huh..
sedih gggilllllllleeeeeeeer.

ciK LyndaWawa igUana said...

erm...
sy rase pun dia hanya menyinggah je..
nak lepaskan rasa sunyi dia lepas break ngan tunang dia..
sekarang dia dah ok,dia tinggalkan org camtu je....
erm.
sedih2..
sedih.

ciK LyndaWawa igUana said...

erm..perasaan kot..tapi..
tp kenapela die tak contact saye lame sangat..erm....sedih..sedih.

ciK LyndaWawa igUana said...

tak minatle citer zombi daun pisang..
semalam ngah tengok citer misteri budak...
syok2 tegok..
then disconnect...
bangang betul....