Wednesday, December 14, 2011

Aku Menghilang

Setelah sekian lama tak menulis..rindunye kamu semua..nak blogwalking pun kadang2 tak sempat apetah lagi nak menulis..aaaa...geram betul..sebenarnya 3 waktu utama aku menulis blog telah diambil alih oleh aktiviti lain:

  1. Sebelum tidur
    - aku tidur awal sejak akhir2 ni sebab sangat2 letih..bukan letih badan..letih otak berfikir..
  2. Selepas subuh
    - lepas subuh,aku dah ade aktiviti yang baru: jogging! biasa aku akan spend around 30 minit untuk berjogging setiap pagi..
  3. Dalam train, on the way pegi keje
    - sebelum ni, aku park moto di station Asia Jaya..tapi sekarang aku park di Bangsar..lebih dekat dengan station KLCC..so, aku just sempat blogwalking 2,3 blog lepas tu...dah sampai...huuu..
Dua tiga minggu yang lepas...aku sangat2 stress..antara sebab gak aku rehat dari dunia blogging..masalah dan dilema dalam kerjaya, study,peribadi dan jugak kewangan..ye..aku tau...masing-masing ade masalah masing-masing..tapi penah tak korang rasa...bila dah terlalu banyak datang menimpa2,rasa macam tak boleh nak hold on..itu yang aku rasa lately..

Tapi alhamdulillah...minggu ni kebanyakan masalah dah dapat diselesaikan..banyak bende yang buat aku rasa lega..penutup kelegaan aku adalah DEMAM..huhu..aku demam sejak malam sabtu sampai la semalam..demam2 pun datang keje jugak semalam..owh! jangan manje sangat..kene kuat semangat! alhamdulillah...aku dah semakin sihat..

Harini nak siapkan kerja terbengkalai sekian lama atas sebab banyak issue urgent..harini kita rileks2..borang zakat yang senget ni akan aku luruskan..hee..cayok2! semoga harini lebih baik dari semalam.. ^_^


[Borang senget]

PS: semalam cinta elysa episod terakhir,kan...? comelnya bila sorang laki menangis untuk insan yang tersayang...uppsss...terjatuh cinta lagi..hik3.. ;)

With Love,

10 comments:

Ati Masrif said...

apa yang penting kita dahulukan
blogging ni hanya utk mengisi waktu
senggang saje bagi kak ati :)

Amni said...

hee... mungkin sbb amni dah biasa tgk laki menangis, jadi perasaan tu tak tersentuh sangat dah... =p

tapi suka cinta elysa, suka fasha sebenarnya.. hehehe..

ni masih demam ke? get well soon dear.. buat satu-satu insha allah okey semua nya.. =)

aliesha kirana said...

wah, akhirnya update gak. tp btol le, ble ade mslh, mmg xde mood dah nk up entry. malasss! AK penah rase. huhu.

terharu gak tgk smlm, cinta elysa. heeh. tp pelik tgk muka aril wat muka baik. jadik geli. hahaaha

nabilah_2908 said...

hmm..sy juga alaminya beberapa minggu yg lepas..

boleh digambarkan seperti masalah tu jatuh dari langit lalu menghempap kita kan..?

tapi..Alhamdulillah....setiap masalah pasti ada jalan penyelesaiannya kan...? and Ain pun dah berjaya menyelesaikannya...sila tepuk tangan utk diri sendiri...hehe.. :)

ainz said...

Kak Ati:
Thanks,kak..mungkin start from next year,sy akan kurang blogging..banyak bende nak kene prepare kak..tp insyaAllah..sy akan melawat mane2 blog sahabat2..ikut kemampuan.. :)

Amni:
Alhamdulillah..harini da sihat..keje pun tak banyak sangat..tu yang sempat tengok blog yang da bersawang,ni.. :)

owh! dah biase tengok? sy...penah tengok 2kali je kot..ahaha.. (siap kira lagi) ;p

ainz said...

AK:
tulaaa....akhirnya AK..setelah sekian lama...semalam stress sume dah hilang..walaupun problem ade je yang tak setel lagi..insyaAllah..kuat semangat! sy boleh! yeay! ^_^

Nabilah:
Thanks,dear..same goes to u..clap3! alhamdulillah....heee...sukeee... ^_^

ciK LyndaWawa said...

pasni ain kuruslaaa...asyik joging je........=]

Juliet_iRa~" said...

xpe..yang penting siapkan yang lebih penting..heee :)

selamat setllekan kerja...heee

ainz said...

Wawa:
huhuu...tak kurus pon wawa..XD

Ira:
btul3...dulukan yang penting.. :)

ILA HonEyBuNNy said...

xpa ain..berblog bila ada msa terluang..

kalu bz mana sempat nak tgk blog..kdg2 basuh baju xsempat..ehheh