Tuesday, August 30, 2011

Aktiviti Tak Berfaedah di Malam Raya

Hari mantai..

Dari pagi sampai petang aku sangat sibuk mengemas rumah acu.. *sempat pulak facebooking,kan..* suke tengok orang wish raya..pastu kalau boleh nak reply semua! huhu.. *memang tak dapatlaaa*

Malam raya..

Sampai je rumah, sangat tekanan sebab line sangat teruk! Dapat GPRS je..at least bagi edge pun, jadi la..kesian kami..akhirnya, aku duduk luar rumah..tengok fireworks..sangat cantik.. ;) bila difikirkan balik, kat rumah acu banyak lagi kerja2 yang tak setel..kesian acu..tahun ni aku tak dapat nak tolong banyak..

Tengah malam raya..

Menunggu....kot2 ade panggilan dari sape2..*dah terbiase kot every year camni* orang lain yang ditunggu, orang lain pulak yang call..adeh..sangat tak sangka! tak pernah bercakap pun dengan 'the-caller' sebelum ni..tiba2 call tanya buat apa..bla..bla..bla..apakah?

Banyak bende yang 'tak sangka' kadang2 akan terjadi..lain yang kita harapkan, lain yang datang..

PS: sayu je dengar takbir raya..

S E L A M A T H A R I R A Y A
M A A F Z A H I R & B A T I N

With Love,

3 comments:

nabilah_2908 said...

sehari sebelum raya..mmg tk dibenarkan on9...huhu...

tp curi2 gak... :)

hmm...Ain tunggu siapa call...? :)

aliesha kirana said...

dh xonline seminggu..hahahaah

ainz said...

Nabilah:
Owh..yeke..family sy takde pulak melarang..online bile free je..post entri ni pun tgh malam...hari sebelum raya..time tu sume je da tdo..heee...

AK:
tula..sume blogger cuti rayeee... ;)