Wednesday, July 13, 2011

Berjumpa Ayahda Part IV (Pesanan)

Kata-kata hikmah ayahda sebelum kami berpisah:

1) Jangan risau..jodoh tu ada..belum sampai ja lagi..bersabar!
2) Kalau orang mai mengorat, jual mahal!
3) Ayahda lega tengok ain nampak dah ceria dan kuat semangat. Nampk dah matang!
4) Apa-apa hal BBM aja..free,kan...
5) Cakap dengan anik, tukaq BB! Senang nak BBM!
6) Kalau ayahda mai kL lagi, kita jumpa lagi,naa..time tu ain kena seret anik..tak boleh ngelat lagi!

Baiklah ayahda..anik..4 part aku tulis untuk ko...sila baca..aku tulis part aku je..part ko, kita gtalk je la, okay! ;p

PS: Jam menunjukan pukul 4:11 AM sekarang ni..dan aku masih tak boleh tido...hurmm....

Abis sudah...

7 comments:

syahira ariff said...

asal nasihat no 1 dan no 2 tu mcm best jer?hehe

aliesha kirana said...

ok gigih AK bace semua part! heeheh..sonoknya ada ayahanda! betul2 nasihat die sgt btol! hihihhi..

ainz said...

Syahira:
Haruslah..nasihat pasal jodoh!heee.. ;)

AK:
Thanks,AK! Ain tau AK seorg yang gigih! Ni penangan tak boleh tdo semalam..tulis panjang2 karang,orang bosan pulak..so,buat part by part.. ;)

ciK LyndaWawa igUana said...

hahaha..ain tak tido pagi tadi..sabar..ade jodoh tak ke mana...

nabilah_2908 said...

dah baca semua part...

bestnya ada lecturer mcm ni...dah macam anak beranak...tak putus2 bagi nasihat...padan la ain panggil ayahda eh.. :)

ainz said...

wawa:
dah berapa hari sy tak boleh tido..tak pasti lah kenapa...

Nabilah:
same macam AK! sangat gigih membace..dah lama kenal..memang kami rapat..tapi still hormat dia cam dulu..beliau yg bahasakan diri ayahda..kami panggil encik je.. ;p

ILA HonEyBuNNy said...

ok2...

betul kata ayahda tu...sabar lah wahai hati jika belum berjodoh...pasti ada jodoh baik2 untuk kita....amin..;-)