Sunday, June 26, 2011

Sehari Dalam Hidup

Weekend....wahhh...bestnye weekend...hari bersenang lenang bagi mereka-mereka yang seperti aku..bile lagi nak rehat,kan? weekdays dok berhempas pulas membuat keje...hari ni...kita rilex, sambil memalaskan diri..ahahaha! (ape punye anak dara,ni......) jom tengok kerilexan aku harini... ;p

0600: Mandi + Subuh
0700: Keluar cari bahan basah
0830: Masak memasak
0930: Menyapu sampah
1000: Menonton Sailormoon
1100: Menonton Conan
1130: Turun mencari ais
1200: Basuh baju
1230: Lunch
1300: Sidai baju
1330: Mandi + Zohor
1400: Tidur
1530: Bangun menuju ke TV tukar ke TV3 (hindustan..hehe)
1531: Terasa nak try Plants vs Zombie yang aku download hari tu + Dil To Pagal Hai
1700: Asar
1730: Plants vs Zombie + Coke + Chatting
1900: Plants vs Zombie + Sin Chan + Chatting
1930: Mandi + Maghrib
2000: Plants vs Zombie + Berita Terkini
2100: Isyak
2130: Plants vs Zombie + The Son of Mask
0030: Quit Plants vs Zombie.. connect internet + Blogger

So, dapat disimpulkan bahawa hari ni aku abis kan masa aku dengan Zombie Kampung Pisang nih.. ahahaha! ni sume gara-gara Amni yang perkenalkan..aku memang jarang main game..bosan sebab asik kalah je...tapi harini boleh pulak mengadap game sehari suntuk..hahaha!


Plants vs Zombie
Credit to Pop Cap


Jangan sesekali percayakan zombie
(Zombie boleh menulis??)

Korang pun boleh la cuba game ni nanti..sangat simple dan cute..jom selamatkan diri dari dimakan zombie.. ;P

Chow~

4 comments:

blacksweet said...

hahahaha...awal nya kamu bangun...
saya memang giler main ni dlu...satu hari rasa nak setel semua..haha..best2..melawan zombie..tak suka masa yang dekat atap rumah tu.susah sket.hehe

ainz said...

Ahaha!belum sampai level tu lagi..harini nak terus berjuang.. ;p

nabilah_2908 said...

mcm seronoknya...Ain download kat mn eh...leh bagi link... ;)

sama la...layan gak hidustan..adakalanya berlaga ant tv2 dgn tv3..

kalau tv2 cite best..mcm tu juga la tv3...kalau tak best..dua2 tak best..mcm brpakat lak.. ;)

ainz said...

patut salah satu dari depa tu tukarkan ke hari ahad..baru la tak clash..hari ahad dah takde cerita..bosan!

dah send kat email nabilah..nanti boleh join main,yek! ;)