Thursday, June 16, 2011

Jonker Walk Part III

Berbanding dengan aku, family aku amat hepi! lagi-lagi acu..macam-macam dia nak beli..huuu..disebabkan aku dah pun pokai, tak dapat la nak belikan semua kehendak mereka..lagipun aku pulak takde mood langsung nak beli ape-ape..plus aku da kering..hihi..

Aku bagi je berapa yang aku mampu..acu pun faham aku takde duit..dalam banyak-banyak kedai,kami terpikat dengan 1 kedai yang menjual lampu..sangat cantik! acu nak..tapi apakan daya...aku tak mampuuuu....


Colourful!

Lampu yang paling kecik pun berharga RM38..belum lagi barang lain..aku surrender awal2..kesian acu..huu..lain kali, ade rezeki kak long belikan,ye.. :)


Selipar Labuci

Banyak jugak barang yang acu beli..antara nye sliper labuci, sepit n cekak rambut dan lain-lain barang merapu..kalo korang penah pegi jonker walk, for sure korang tau ape yang ade kat sane,kan? sape yang belum pernah datang, sila lah melawat melaka..banyak tempat yang menarik di sini! ;)

Tammat,

3 comments:

sya fieqa said...

xpe..
belanja ikot kemampuan kita..
n keperluan..
kn?

nabilah_2908 said...

oh...ini rupanya selipar labuci...

eh..kat Mydin MITC pun bnyk gak selipar ni..masuk2 je dkt dgn Kopitiam tu..berderet org jual selipar... :)

HonEyBuNNy said...

cantiknya lampu tu....colourful...

letak dekat taman idaman ila cantik tu...ehhehe

suka la slipper labuci tu..nak satu..ehheh