Friday, August 27, 2010

Blogwalking Award 2010

Salam Jumaat, sahabat blogger sekalian..baru2 ni ain dapat award dari sahabat blogger; Wawa..terima kasih byk2 buat wawa yg kiut sbb sudi bg award ni pada ain..stay cute,ok?jangan sedih2 lagi..kami semua sayang kamu.. :) ini lah awardnya.. ;)

"BLOGWALKING AWARD 2010"


So..cam biase..bile dah terima award, kenalah jawab soklan interview, kan..ngeee...maklum lah..fofuler la kate kan..ahaha..

Soalan 1
Apakah yang bermain difikiran anda sekarang?


Cane nk cari duit lebih,ni..hurm..duit simpanan dah tinggal sikit dari hari ke hari..kalaulah Allah takdirkan ain kerja di kL, insyaAllah ain akan penuhkan mase dengan bekerja+buat partime..nk kumpul duit..nk kawen..(hohoho..dengan siapekah?) memang la takde sape nk kita buat mase ni..tp tak salah,kan kalau nk kumpul..tiba2 kalau ade org nak kita nanti..nak kawen..dah senang..heee..

Soalan 2
Apakah nama samaran anda


Nickname : ainz gunsou
Family panggil : kaklong @ along
Kawan2 panggil : ain

Soalan 3
Siapakah 3 orang yang paling kamu sayang?


Family, sahabat2 dan awak.. :)

Soalan 4
Panggilan untuk si dia?


Si dia? Hurm..buat mase sekarang ni masih single..tapi dalam hati masih ade awk.. :)

Soalan 5
Hadiah yang anda impikan daripada seseorang yang istimewa?


Kasih sayang..

Soalan 6
Blog mana yang anda selalu lawat?


1. Amni
3. Wawa
4. Ila
7. Nas
11. Ashraf
13. Syahmi
15. Bunga

Soalan 7
Sila tag 15 orang blogger


Jawapan sama macam soalan 6..

Alhamdulillah..selesai sudah menjawab soalan interview yang panjang itu..hee.. congratz kepada rakan blogger yang ditag..kalau rajin, boleh la jawab..kalo tak rajin tak nk buat pun takpe..sape2 yang terasa nk amik award tu, tp name korang takde dalam senarai nombor 6..tahniah diucapkan...anda juga berjaya mendapat award ini..so,buat jgn x tak buat..hehe..


Award untuk saya?


8 comments:

Mr Noble said...

i'm not worthy!
but thnx anyway :D

nabilah_2908 said...

opss...ada nama sy di situ..

thnks...nnti sy selesaikan.. ;)

hmm...semoga cepat dapat kerja ya..good luck.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DURATUL JANNAH

Hamzah Ian said...

nice

HonEyBuNNy said...

cantik la award neh....tq...;-)..

nas said...

erk..ada nama aku..heheheh..thx...
weyh ko mst anak sulung kan? :P

syahira ariff said...

yeay!!
nama saya ada di situ!
yeay!!
trima kasih sis aienz
=D

ainz said...

Noble,
My pleasure.. ;)

Nabilah,
Thanx,dear.. :)

Ila,
U deserved it dear.. :)

Nas,
Yes I am..hee..dah satu famili pggil along..of coz la kan..ngee..

Syahira,
Sukenye dia..hee..kamu dapat anugerah lagi!yeay! ;)

ciK LyndaWawa igUana said...

kmk kiut?
yeyeyee...

heheheh=)

perasan jak lebih...